top of page

RÓLUNK

Hiszünk abban, hogy tisztán növényi alapanyagokból is készíthetünk szaftos, ízletes és egészséges ételeket. Éttermeink 100%-ban vegán ételeket és italokat kínálnak, de nem célunk, hogy mindenkit meggyőzzünk a vegán étrend előnyeiről: sokkal inkább szeretnénk megmutatni, hogy másképp is lehet, és van lehetőség a salátán és a tofun túl is. Éttermeinkben fantasztikus vegán hamburgereket, pizzákat, bánh mí szendvicseket és palacsintákat kínálunk, vegán üdítőkkel és energetizáló smoothie italokkal.

A HÁROM LEGFONTOSABB

A növényi alapú étrend változatos lehetőségeit bemutatva teszünk minden nap a bolgyónkért. Minden evőeszközünk és csomagolásunk újrahasznosított vagy újrahasznosítható.

FENNTARTHATÓSÁG

A plant-based – növényi alapú – konyhakultúra izgalmas alternatívát kínál manapság már szinte mindenre. Nem kell lemondanod a szeretett, jól ismert ízekről, csupán az elkészítési mód, az alapanyag változik. Ha nem hiszed, tegyél próbára minket!

FINOM ÍZEK

Ételeinkkel szívesen nyújtunk bepillantást a 100%-ban növényi alapú ételek világába, ugyanakkor fontos, hogy nem szeretnénk rád erőltetni semmit. Alternatívát és lehetőséget kínálunk, hogy kipróbálj, megismerj valami újat.

TE, A VENDÉG

Semmi sem lesz kedvezőbb hatással az emberiség egészségére és túlélési esélyeire, mint a vegetáriánus étkezésre való áttérés.

ALBERT EINSTEIN

albert-einstein-g4efb78041_1920_edited.jpg

RÓLUNK MONDTÁK

Bármelyik pizzát is kóstoltuk, a tészta minden alkalommal csillagos ötös volt. A széle keskeny és ropogós, belül pedig leheletvékony.

STREET KITCHEN

bottom of page