top of page

LEGYEN ÖN IS JIMMY’Z VEGAN ÉTTEREMTULAJDONOS!

Hiszünk benne, hogy olyan koncepciót sikerült megalkotnunk, amely úgy tud kiemelkedően sikeres üzleti vállalkozássá válni, hogy közben a környezetünkre is odafigyelünk és az ételek is fantasztikusak, a márka pedig szerethető. Célunk, hogy egy franchise rendszeren keresztül hamarosan Budapest eddig még nem meghódított részein, valamint az ország egyetemvárosaiban is megjelenjünk.

VEGÁN STREET FOOD

A street food térhódítása egyértelmű trend hosszú évek óta Magyarországon. Prémium hamburgerek, nápolyi pizzák, forró poharas levesek jelentek meg és a street food kultúra kreativitása hamar belopta magát a szívünkbe. A növényi alapú, vegán táplálkozás hasonló felemelkedését várjuk, ennek jeleit egyértelműen látjuk külföldön és itthon egyaránt.

Éttermünket és kínálatát hosszas tervezési folyamat előzte meg, ahol a szakma legjobbjaival dolgoztunk együtt, hogy a konyhánk és a benne készülő ételek is kiválóak legyenek. A kompromisszumoktól mentes minőség és a kivételes ízvilág nem csak a vegán étrend követőinek kínál gasztronómiai élményt, hanem az állati eredetű ételeket fogyasztóknak is. Éttermeinkben szaftos hamburgerek, ízletes pizzák és egyedülálló szendvicsek várják a vendégeket. Nem célunk, hogy mindenkit meggyőzzünk a vegán étrend előnyeiről: sokkal inkább szeretnénk megmutatni, hogy másképp is lehet, és van lehetőség a salátán és a tofun túl is.

ÉRDEKESSÉGEK A VILÁGBÓL

  • A már három Michelin csillagot elnyert New York-i Eleven Madison Park étterem kizárólag növényi alapanyagokból készít ételt vendégeinek.

  • A Volkswagen hannoveri és wolfsburgi gyárában kivezették a húst a menza kínálatából, és növényi alapanyagokból készítik az ételeket.

KÖRNYEZETÜNK VÉDELME

Egy üzleti vállalkozás esetében jellemzően – sajnos – a környezetünk védelme nem szempont, mi mégis olyan koncepciót hoztunk létre, amely a bolygónkra is jótékony hatással lehet. A nagyüzemi állattartás által okozott környezetszennyezés csökkentése, a fenntartható, lebomló és/vagy újrahasznosított eszközök használata, a helyi beszállítókkal való együttműködés mind-mind olyan fontos elem a működésünkben, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy a JIMMY'Z VEGAN az legyen, ami.

ÉRDEKLI EZ AZ ÜZLETI LEHETŐSÉG?

Akkor kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, hogy megismerjük egymást és a közös lehetőségeinket!

reggeli_1.JPG
bottom of page